Геннадій Приходько: Дякую хлопцям за гру, але хотілося більшого

Геннадій Приходько: Дякую хлопцям за гру, але хотілося більшого}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував гостьовий матч 5 туру Першої ліги проти волочиського «Агробізнесу» - 0:0.

- Гра вийшла бойовою з обох сторін. Обидві команди хотіли перемогти сьогодні. Перший тайм нам вдався не так добре, адже більше моментів створив «Агробізнес». Після перерви гра була повністю під нашим контролем, не вистачило тільки забитого голу. Створювали моменти, володіли ініціативою, але десь не так гостро було перед чужими воротами як би хотілося.

В цілому, гра сподобалася. «Кривбас» виглядав непогано. Далекий виїзд, до того ж, напередодні ми зіграли кубковий матч. Хлопцям хочу подякувати за гру, але, чесно кажучи, хотілося більшого. Що ж, будемо набирати максимум у наступних матчах.

- Кого вважаєте головними конкурентами за підвищення у класі?

- Усі команди рівні, за УПЛ будуть боротися ті, які поставили перед собою такі задачі. «Агробізнес», «Оболонь», «Полісся», інші суперники, усі дуже сильні. Боротьба буде до останнього туру.

- Чому першу заміну зробили тільки в кінцівці матчу?

- Не був упевнений, що той чи інший гравець зможе увійти у таку гру. Усвідомлено не робили змін. Вирішили зробити заміни тільки після того як побачили, що деякі футболісти втомилися.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru