Геннадій Приходько: Головне, що здобули переможний результат

Геннадій Приходько: Головне, що здобули переможний результат}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував домашню перемогу над запорізьким «Металургом» - 2:0 у 22 турі групи Б Другої ліги на прес-конференції.

- Можна розділити гру на дві частини: до того як призупинили у зв’язку із поведінкою фанатів й після. Дуже сильно почали, пресингували, накривали, забили два голи, змусили «Металург» помилятися. Після поновлення матчу наші футболісти не включилися, бо суперник почав володіти перевагою, створювати небезпечні моменти, контролювати гру.

Можливо, «Кривбас» ще залишався у роздягальні після того інциденту. В перерві зробили корективи по грі. Так, вони володіли перевагою, а ми грали від захисту, за рахунком. Не варто забувати, що наші гравці відчували велику відповідальність за результат. Можливо саме тому з нашого боку не вийшло яскравого футболу. Але головне, що є результат сьогодні.

- Володимир Микитін, наставник «Металургу» перед вами на прес-конференції висловив думку, що на полі сьогодні була тільки одна команда – його команда.

- Це суто його особиста думка. Так, можливо суперник десь й домінував після двох пропущенних голів. Повторюся, головне, що ми здобули результат, до якого йшли на даний момент.

У роздягальні в перерві хлопців налаштовували на те, що рахунок 0:0. Але й суперник перебудувався, заграв активніше. Тому нам десь було важкувато, м’яч не так добре тримався в ногах. Бо завжди хочемо грати у комбінаціний футбол, а сьогодні це не вдавалося. Зробимо свої висновки, що не вийшло.

У другому таймі грали на контратаках, і могли забивати ще. Успішно діяв воротар, коли Черній міг забити третій гол. Хочу подякувати усій команді, незалежно від того, хто скільки зіграв. Хлопці, які вийшли на заміну посилили гру, а ті, які залишилися в запасі переживали за партнерів. Ми – одна команда, й робимо одне діло.

- Вже у середу гостьова гра проти «Миколаєва-2». Чи встигне команда відновитися?

- На футболістів очікують відновлювальні процедури. Це буде дуже важливий матч. Важливо відновити команду фізично й психологічно, адже витратили дуже багато емоцій сьогодні. Дуже серйозно будемо готуватися до «Миколаєва-2», адже кожний матч для нас як фінал.

- На трибунах знову було справжню свято, а після матчу вболівальники буквально не хотіли відпускати гравців.

- Це був останній домашній матч чемпіонату. Хочу висловити подяку вболівальникам за палку гарячу підтримку. Вони у нас найкращі на Україні. Атмосфера завжди просто супер. Вони нас завжди мотивують на перемогу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru