Геннадій Приходько: Хлопці реабілітувалися перед вболівальниками

Геннадій Приходько: Хлопці реабілітувалися перед вболівальниками}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги над «Ужгородом» - 5:0 у 8 турі Першої ліги.

- Хочу висловити подяку, у першу чергу, своїм футболістам за цю перемогу. Вважаю, вони повністю реабілітувалися перед вболівальниками. Щодо гри, то мені у більшій мірі сподобався перший тайм, ми володіли повною територіальною перевагою, створювали моменти. Задоволений малюнком гри. Таку гру хотів би бачити в подальшому.

У другому таймі наші футболісти, мабуть, підсвідомо тримали в головах рахунок, хоча у перерві просили їх продовжувати грати у тому ж стилі, створювати моменти, аби порадувати вболівальників забитими голами ще.

- Чи обумовлені зміни у стартовому складі у порівнянні із минулим матчем? Таких змін було одразу чотири.

- У минулому матчі команда зіграла невдало, тому деякі позиції потребували змін. Рахунок на табло, отже ми все зробили правильно, й футболісти, які вийшли, молодці.

- Чи була установка забити швидкий м’яч?

- Була установка зіграти надійно в обороні. Ми акцентували увагу на тому, що вже пропустили забагато. Нашій команді це невластиво. Так, звісно, хотіли забити швидко, й для цього грати у інтенсивний футбол. Найголовніше, зіграли «на нуль», адже моменти у суперника були, й наш воротар виручив.

- Майже усі голи сьогодні були забиті після стандартів. Ви це відпрацьовуєте?

- Так, однозначно. Приділяємо цьому багато уваги, мої помічники займаються цим питанням. Розбираємо суперників, як вони діють в обороні. Команда дуже добре сьогодні відпрацювала на стандартах, й це вилилось у таку кількість голів.

- Серйозна розмова після гри із «Альянсом» принесла результат, можна так сказати?

- Усі хлопці дорослі, все розуміють. У нас дружній колектив, хлопці розуміють, яка задача перед ними стоїть.

- Позаду половина першого кола. Можна сказати, що «Кривбас» - домашня команда?

- Рідні трибуни однозначно впливають на наші результати. Атмосфера, вболівальники, заповнений стадіон. «Кривбас» не має права грати погано вдома. Так, поки не вдається грати у виїзних матчах, так впевнено як вдома. Будемо працювати над цим. Якщо хочемо добиватися високих результатів, повинні перемагати і там, і там.

- Як прокоментуєте покер Хобленка?

- Перед матчем просив Олексія, аби він прокинувся й почав забивати знову (посміхається). Так, були в нього моменти в останніх турах, але без голів. Сподіваюся, його прорвало, й він надалі буде забивати й забивати, та приносити «Кривбасу» користь.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru