Геннадій Приходько: Хочу вибачитися перед вболівальниками

Геннадій Приходько: Хочу вибачитися перед вболівальниками}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої гри у 10 турі Першої ліги проти харківського «Металіста» - 0:5.

- Хотів би вибачитися за цей матч від імені команди та тренерського штабу перед вболівальниками. Це наша перша домашня поразка у чемпіонатах: Другій, Першій лігах… Дуже болюча та неприємна поразка. Ми не будемо опускати рук. Після гри відбулася розмова: якщо ми, мужики, які люблять футбол, якщо ми футбольний клуб «Кривбас», то ми повинні підняти голови і рухатися вперед. Іншого шляху немає.

- Геннадію Миколайовичу, чого не вистачило сьогодні: можливо, бойовитості? Адже у першому таймі вона була, а у другому – ні…

- Вважаю, якщо б у першому таймі ми зрівняли рахунок, все було по-іншому. Були моменти, але не вистачило кінцівки. А от суперник створив один момент після стандарту, й забив. Другий тайм: пенальті та вилучення – ключові епізоди. Хоча просили хлопців не зупинятися, не зважаючи на те, що грали у меншості й рахунок був не на нашу користь.

- На вашу думку, який саме момент у матчі став переломним, коли надії на позитивний результат зникли? Та про що саме говорили із фанатами після матчу?

- Повторюся, ключові моменти – пенальті та вилучення. Саме це нас й надломило. Із вболівальниками поговорили, все нормально. Вони хочуть, аби команда грала у футбол. Вони молодці, підтримують нас. Але хочуть бачити результат. Вважаю, що футболісти після такої розмови повинні переосмислити усе: у якій команді вони грають, та що від них вимагають.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru