Геннадій Приходько: Команда домінувала протягом обох таймів

Геннадій Приходько: Команда домінувала протягом обох таймів}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько на прес-конференції після домашньої перемоги над новокаховською «Енергією» (5:0) у 20 турі групи Б Другої ліги висловив свою думку щодо гри та відповів на питання журналістів.

- Я залишився задоволений побаченим сьогодні: відношенням футболістів до гри, зокрема. Вони поставилися із розумінням до цього матчу. Окрема подяка вболівальникам: потужна підтримка на протязі усіх 90 хвилин. Щодо гри: вивчали суперника. Знали, що вони успішно провели матч проти «Металурга».

Тому дуже серйозно налаштовувалися: хлопці повністю виконали установку. Рахую, що ми домінували на протязі двох таймів. Забили п’ять м’ячів, хоча могли й набагато більше. Зрозуміло, що «Енергія» вийшла на гру тільки-но з дороги, тому десь ми були свіжіші, швидші.

Але це ні в якому разі не зменшує заслуги наших футболістів, вони молодці сьогодні. Вітаю усіх із перемогою.

- Чи переживали за результат до першого голу, адже на початку матчу не реалізували багато хороших моментів?

- Ми створювали моменти, а це вже добре. Знав, що рано чи пізно обов’язково заб’ємо. Перший гол зняв з хлопців напругу, адже вони хотіли показати свої найліпші якості, проявити себе. Воротар грав надійно до першого голу, а нам не вистачало точності.

Над цим компонентом ще будемо працювати. Сподіваюся, незабиті сьогодні м’ячі залишимо на наступну гру. У цілому, повторюся, команда контролювала хід матчу, за що їй велика подяка за розуміння, наскільки важливо було перемогти.

- Чи зіграла «Енергія» так, як ви очікували?

- Ми розбирали суперника. Знали як він буде діяти. Тому намагалися нав’язати свій футбол. Завжди відштовхуємося тільки від своєї гри та хочемо нівелювати кращі якості опонента.

Пресингували непогано, також вдзначу хороші атаки: швидкі та позиційні. Але ще є над чим працювати, та у чому додавати. Попереду п’ять матчів: кожен не менш важливий, ніж сьогоднішній.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru