Геннадій Приходько: Команда повністю виконала план на гру

Геннадій Приходько: Команда повністю виконала план на гру}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну перемогу над маріупольським «Ярудом» (2:0) у 19 турі групи Б Другої ліги.

- По-перше, усіх з перемогою. Я вдячний нашим футболістам за цю гру. Була дальня дорога, ми довго їхали до Маріуполя. Тому команда молодці, вони повністю виконали план на гру. Так, перший тайм був рівний, але у другому ми повністю переграли суперника. Забили другий гол, заспокоївши матч. Й після цього у нас було достатньо моментів, аби довести зустріч до логічного завершення.

- Як готувалися до «Яруду»?

- Хочу сказати компліменти на адресу суперника. Ми розібрали багато його матчів. У порівнянні з минулим роком «Яруд» додав. Вони грають у комбінаційний змістовний футбол за рахунок коротких і середніх пасів. У команди є свій почерк, тренерський стиль. Ми дуже серйозно налаштовувалися на цей матч.

Робили акцент на тому, що потрібно пресингувати опонента, працювати у відборі, проводити швидкі контратаки. Десь це нам вдалося, тому результат по грі.

- Після сьогоднішньої перемоги «Кривбас» знову піднявся на другу сходинку.

- У таблицю дивитися зарано. Попереду ще багато ігор. Завжди говорив й буду говорити, що ми готуємося до конкретного найближчого матчу. Зараз вся увага зосереджена на підготовці до поєдинку проти «Енергії». Тим паче, суперник у цьому турі відібрав очки у «Металурга», й на нас також буде мотивований.

- Наскільки важко було переломити хід матчу після вязкого першого тайму? Й оцініть стан поля.

- Поле однакове для обох команд. Так, стан газону не дозволяв нам демонструвати комбінаційний футбол. Але, нічого, головне, що здобули результат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru