Геннадій Приходько: Команда заслужено перемогла

Геннадій Приходько: Команда заслужено перемогла}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги у 4 турі Першої ліги над кременчуцьким «Кременем» - 4:1.

- Такі матчі дуже важкі в плані, коли граєш на день народження. Чесно кажучи, трохи хвилювався. Адже, знаєте, суперник може засмутити у такий день. Велика вдячність хлопцям, що вони зіграли дуже непогано, зробивши подарунок мені й усьому Кривому Рогу. Команда молодці, перемогли заслужено по грі та по результату.

- Прокоментуйте вихід на поле на заміну Міляна Говедаріци…

- Мілян результативно вийшов на заміну проти «Гірника-Спорт», й приніс нам перемогу. Сьогодні він вийшов, можливо, не так яскраво, але старався. Уся команда билася за перемогу, і робила спільну справу. Зараз не хотілося би нікого відзначати. Джокер? Ще зарано так говорити, адже Говедаріца забив усього один гол.

Йому потрібно влитися у колектив та зрозуміти як ми граємо. Йому зараз ще важко, адже, тим більше, він пропустив один збір. Мілян тільки набирає кондиції. Ми сподіваємося на кожного гравця, який є в команді.

- Яка наразі кадрова ситуація у команді?

- Двоє гравців у лазареті, але вони вже незабаром відновляться. І Андрій Мостовий, і Денис Васін днів за 7-10 вже повинні розпочати тренування в загальній групі. У нас кожен футболіст на вагу золота. Сезон попереду, будемо раді, коли вони повернуться у стрій.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru