Геннадій Приходько: На "Кривбас" зараз усі серйозно налаштовуються

Геннадій Приходько: На "Кривбас" зараз усі серйозно налаштовуються}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів після гостьового матчу 21 туру групи Б Другої ліги проти зорянських «Балкан» (1:1).

- Важкий матч. Суперник дуже серйозно налаштувався на «Кривбас», це було видно по грі. Розуміємо, що на нас зараз усі серйозно налаштовуються. Ми також готувалися до матчу з усією відповідальністю. Нічия сьогодні – на користь суперника.

У якість нашої гри вніс корективи, поміж всього іншого, й вітер. В принципі суперник не створив за всі 90 хвилин біля наших воріт серйозних моментів. Але у нас також було не так багато хороших можливостей для взяття воріт. Також, вважаю, трохи заважало поле: висока трава не дала зіграти у комбінаційний футбол.

Суперник діяв за рахунок довгих передач, за рахунок агресії й силового футболу біля наших воріт, Ми просили футболістів грати низом: десь це вдавалося, десь - ні. Пропустили прикрий гол, звісно. Повторюся, моментів біля воріт «Кривбасу» майже не було.

Але все одно хлопцям вдячний за цю гру, розпочинаємо підготовку до наступної, дуже важливої – проти «Металургу».

- Чи є питання до команди щодо самовіддачі, виконання установки?

- Щодо самовіддачі претензій немає, є претензії по грі. Те, що ми просили на установці, вони не до кінця виконали. Адже ми не створили достатньої кількості гольових моментів, так як у минулих зустрічах. Питання є по тактичним перестановкам, завершальній фазі атак.

Було мало ударів по воротам. Ви бачили, у першому таймі, ми грали по вітру, й десь перетримували м’яча або віддавали на фланги. Потрібно було частіше саме бити. Розберемо гру, проаналізуємо помилки, й будемо рухатися далі.

- Після ряду замін гра посвіжішала й моменти були...

- Так, заміни посилили гру. Була й поперечина у нас, і воротар рятував «Балкани». Однозначно їхали сюди тільки за перемогою. Повинні були виривати три очки. Сподіваюся, у наступних матчах заб’ємо те, що не забили сьогодні.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru