Геннадій Приходько - найкращий тренер 20 туру Другої ліги!

Геннадій Приходько - найкращий тренер 20 туру Другої ліги!}

Двоє гравців криворізького «Кривбасу» захисник Володимир Заїменко й півзахисник Олексій Збунь, а також головний тренер Геннадій Приходько увійшли до списку найкращих за підсумками 20 туру Другої ліги. Нагадаємо, наша команда вдома впевнено переграла новокаховську «Енергію» - 5:0.

Символічну збірну туру визначає інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena. В активі Заїменка і Збуня по одному голу у матчі. Щодо Геннадія Приходько, то керманич «Кривбасу» вперше у поточному чемпіонаті був визнаний найкращим тренером туру! Наші вітання!

До того ж ефектний гол півзахисника криворіжців В’ячеслава Рябова (рахунок став 2:0) став найкрасивішим минулого уїк-енду у Другій лізі!

- В шорт-листи найбільш яскравих голів туру записуємо сольники галичанина Хомченка, харків’ян Підлепенця та Сікорського, смачні удари чернігівця Сердюка. А ми пропонуємо вам звернути увагу на соло криворіжця Рябова. Цитуємо звіт про матч: «Ременюк був першим на підборі і відкотив впоперек поля на Рябова, В’ячеслав ухилився від захисників і з лівої ноги викрутив в дальній кут метрів з 15-ти», - пишуть журналісти про гол Рябова.

- Кривбас не пропускає чотири матчі поспіль, а його захисники за цей час ще й здорово допомагають біля чужих воріт. У Заїменка, наприклад, у трьох останніх матчах – два голи та результативна передача.

В матчі з Енергією на пару з Фатєєвим Володимир виграв всю боротьбу в суперників біля своїх воріт, гості турбували воротаря хіба що дальніми ударами. А ще капітан криворіжців здорово підключився на кутовий Карнози й установив остаточний рахунок, забивши в стрибку, - така оцінка гри Заїменка.

- Правий край Кривбасу – зона постійної напруги для його суперників. Збунь уже на початку гри включився на повну, створив низку небезпечних атак і неодноразово міг відкривати рахунок і заробляв перспективні стандарти.

Попри те, що цього разу Олексій приніс більше користі в підіграші, ніж у завершені, без голу він теж не залишив поле. Після акуратного пасу П’ятова він розстріляв ворота Енергії, це був третій гол криворіжців, - така оцінка гри Збуня.

- Шоста поспіль перемога, 14 турів безпрограшної серії, п’ята розгромна перемога на своєму полі в поточному чемпіонаті – та ще й над непоганим суперником, який у минулих сезонах відбирав очки в криворіжців. Попри запізнення Енергії, підопічні Приходька з перших хвилин підняли темп і в підсумку довели матч до потрібного результату, не відпустивши конкурентів, які виграли напередодні, - пишуть експерти про результат Геннадія Приходька.

Розбір тренерської роботи Геннадія Миколайовича від Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу тут.

Нагадаємо, раніше до збірних туру у поточному чемпіонаті були включені Олександр П'ятов (1 тур, 19 тур), Андрій Григорик (2 тур), Андрій Дедяєв (2 тур), Олександр Мішуренко (7 тур, Герой туру), Олександр Горват (8, 9 тури), Роман Льопка (11 тур), Володимир Заїменко (13 тур), Віктор Берко (14 тур, Герой туру), Олексій Збунь (15 тур, Герой туру; 19 тур), Костянтин Черній (16 тур; 18 тур, Герой туру).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru