Геннадій Приходько: Наприкінці гри далася взнаки втома

Геннадій Приходько: Наприкінці гри далася взнаки втома}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько підвів підсумки п’ятого контрольного матчу на літніх навчально-тренувальних зборах проти харківського «Металіста 1925» - 1:3.

- Перший тайм сьогодні був повністю за нами. Ми контролювали ситуацію на футбольному полі, створювали моменти. А от суперник біля наших воріт практично нічого не створив. Другий тайм нам вже менше вдався. Певно, на даний момент футболісти готові грати 70-75 хвилин.

Адже до цього все виходило, але фінальну 15-хвилинку ми провалили. Пропустили необов’язкові голи через індивідуальні помилки. Не зуміли проявити наприкінці гри бійцівські та вольові якості. Втома далася взнаки: як то кажуть коли ноги не біжать, й голова не так добре працює.

70 хвилин ми виглядали непогано, грали на пристойному рівні: правильно перебудовувалися, проводили швидкі атаки, створювали моменти. Є покращення у грі, але сьогодні, на жаль, незакономірний результат.

Гра вдалася з обох сторін. «Металісту 1925» бажаю успіху в УПЛ, а ми будемо працювати над тим, щоб грати все краще із кожним матчем.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru