Геннадій Приходько: Не впізнав сьогодні свою команду

Геннадій Приходько: Не впізнав сьогодні свою команду}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після гостьової нічиєї із івано-франківським «Прикарпаттям» у 9 турі Першої ліги – 1:1.

- Гра нам не вдалася. Ми серйозно готувалися, розібрали суперника. Наразі виїзні матчі даються нам важко. Хочемо показувати змістовний футбол. Налаштовували команду на контроль м’яча, позиційні швидкі атаки. Але сьогодні у нас практично нічого не виходило.

Програли боротьбу, підбори, перехід з оборони в атаку. Втрачали м’ячі у простих ситуаціях. Чесно кажучи, не впізнав свою команду. Особливо у першому таймі: багато допускали браку. Якщо хочемо вигравати матчі, потрібно вигравати єдиноборства. Виглядали погано, ми не задоволені грою команди. Якщо хочемо вийти в УПЛ, повинні грати на хорошому рівні як вдома, так і на виїзді.

- Можно вважати «Кривбас» суто домашньою командою, адже більшість очок ваша команда бере саме у рідних стінах?

- Будемо серйозно розбирати із хлопцями, чому у гостях граємо гірше. В принципі ми, тренери, зі свого боку розуміємо, чому так відбувається, й хочемо це змінити. Хочу подякувати вболівальникам, які підтримували нас увесь матч, які проїхали 800 км.

- Який був ключовий момент гри?

- Ми програли боротьбу. Програли у бажанні, напевно. Попереду гра проти «Металіста». Будемо дуже серйозно готуватися.

- «Кривбас» вийшов у Першу лігу, й відразу ставить задачу підвищення в класі. Чи не тисне на команду тягар лідерства?

- Звісно. Усі переживають за результат, усі хочуть постійно демонструвати якісний футбол. Задача стоїть перед нами серйозна. Сьогодні спокійно вели у рахунку, але пропустили прикрий м’яч. Звісно, перед гравцями велика відповідальність за результат.

- Які задачі будуть стояти перед «Кривбасом» у матчі проти «Металіста»?

- Задача одна – перемога. Іншого виходу у нас немає, тільки перемога.

- Після гри до «Кривбасу» в роздягальню заходив президент. Яка була розмова?

- Президент Костянтин Караманіц підтримав команду. Попрохав зібратися на наступний матч. Звісно, він засмучений, але сказав, що рук опускати не можна. Ми будемо рухатися тільки вперед.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru