Геннадій Приходько: Побачили, куди треба рухатися

Геннадій Приходько: Побачили, куди треба рухатися}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував підсумки виїзного матчу проти харківського «Металу» - 0:3 у 24 турі групи Б Другої ліги (0:3).

- Хотів би привітати «Метал» із заслуженою перемогою. Звісно, ми розчаровані і результатом, і якістю гри нашої команди. Просив хлопців зіграти розкуто. Ми виконали задачу підвищення в класі, й хотіли показати сьогодні красивий футбол.

Це нам не вдалося. Суперник був швидше, більш технічний і мобільний. Переграв нас. Треба вміти тримати удар. «Метал» показав нам напрямок, куда требя рухатися у подальшому. Щодо атмосфери сьогодні на стадіоні, то вона була просто супер.

У нас теж будується стадіон, на якому, впевнений, буде багато вболівальників. Окрема подяка нашим вболівальникам, які подолали непростий шлях і підтримували нас на протязі усього матчу. Будемо думати, розбиратися, проаналізуємо гру і рухатися вперед.

- «Метал» здивував сьогодні?

- Продивилися багато матчів за участю «Металу». Знали, що це організована команда. Демонструє комбінаційний технічний футбол. Хотіли показати і свої гарні якості, але це не вийшло. Можливо, хлопці десь розгубилися перед заповненим стадіоном.

Адже були помилки технічного характеру, де не можна було помилятися. Втрачали м’яч, виходячи із оборони в атаку. Після чого доводилося грати у відборі. Внаслідок цього футболісти втомлювалися, й було важко дійти до чужих воріт.

Суперник не здивував; знали, чого очікувати. Тому нам є над чим працювати.

- Чи буде стояти перед «Кривбасом» задача виходу в еліту в наступному сезоні?

- Попереду зустріч із президентом. Знаю його амбіції, тому, думаю, він поставить перед нами таку задачу. Для цього нам потрібне підсилення складу. Усі ми прекрасно розуміємо, що кадри вирішують все.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru