Геннадій Приходько: Попереду багато роботи, адже створюється нова команда

Геннадій Приходько: Попереду багато роботи, адже створюється нова команда}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько після третього контрольного матчу літнього міжсезоння проти сімферопольської «Таврії» - 1:2 відповів за питання журналістів.

- Попереду дуже багато роботи, адже створюється нова команда. Однозначно нам треба додавати. Знаємо, які проблеми у нас є. Час до початку сезону є, тому намагатимемося виправити помилки. Нова команда не створюється за тиждень, чи два. Будемо працювати.

Щодо першого тайму: володіли ініціативою, створили багато гольових моментів. Десь страждала реалізація. Проводили хороші швидкі атаки, намагалися комбінувати. Не вистачило тільки забитого голу. У другому таймі двічі необов’язково пропустили за рахунок індивідуальних помилок.

Звісно, дуже засмучені результатом. Сподобалась наша гра у першого таймі. Повторюся, попереду дуже багато роботи. Футболісти повинні додати. Ми зібрали кваліфікованих виконавців, їм просто потрібен час на адаптацію. Впевнений, у нас все буде нормально.

- Фізичні кондиції команди на сьогоднішній день кращі, аніж у попередніх спарингах?

- Сьогодні тільки другий день зборів після вихідних. У першій половині виглядали свіжішими й швидшими. У другому виглядали непогано лише фрагментами, тому що часто помилялися в обороні. Як бачите захист грає зараз у новому поєднанні, й футболісти повинні зрозуміти як треба правильно перебудовуватистся.

Треба працювати й над атакою, тому що дуже багато пробілів побачив. Хочу попросити вболівальників набратися терпіння, адже це збори. Граємо на фоні втоми, під навантаженнями.

Дякуємо вболівальникам за сьогоднішню підтримку і сподваюсь у неділю глядава буде не менше.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru