Геннадій Приходько: Проявили справжній бійцівський характер

Геннадій Приходько: Проявили справжній бійцівський характер}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну перемогу над «Гірником-Спорт» у 3 турі Першої ліги – 2:1.

- Сьогодні футболісти проявили справжній криворізький бійцівський характер. Довели до перемоги гру, яка була невдалою для нас у першому таймі. Велика подяка хлопцям за характер, за те, що дотерпіли, витримали й перемогли сьогодні.

Так, сьогодні «Кривбасу» було непросто, адже команда суперника хорошого рівня.  Десь у нас в першому таймі не вийшло те, що планували. Але, не дивлячись на це, команда зуміла переломити хід гри, за що їм ще раз велика подяка.

Також слова подяки вболівальникам, які нас гнали увесь матч вперед. Усім спасибі.

- Мілян Говедаріца дебютував сьогодні у офіційних матчах за «Кривбас», й одразу ось так – голом, ще й переможним. Щось відчували, коли випускали його у кінцівці на поле?

- Мілян не грав у перших двох матчах, залишаючись у запасі. Але я знаю, що він дуже хотів вийти та допомогти команді. Останній тиждень він відпрацював дуже добре, індивідуально, тому сьогодні дали йому час проявити себе. І цим шансом він скористався на всі сто. Висловлюю йому подяку за важливий гол, який допоміг «Кривбасу» перемогти.

- Якою була розмова із гравцями в перерві, адже далеко не все у них виходило на полі?

- Вказав на помилки та наголошував, що матч ще не програно, що треба проявити характер. У таких матчах й закаляється командний дух, характер. Програючи 1:0, зіграти через не можу, на морально-вольових якостях. Це найважливіше.

Вважаю, що усі хлопці молодці. Так, за рахунку 1:1 могли як забити, так і пропустити, але ми вистояли, тим більше гра була гостьовою. Попереду дуже багато роботи, будемо рухатися тільки вперед.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru