Геннадій Приходько: Створили дуже багато моментів

Геннадій Приходько: Створили дуже багато моментів}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на прес-конференції після домашнього успіху в 16 турі групи Б Другої ліги проти дніпровської «Перемоги» (1:0).

- Сьогодні гра була непоганої якості, постраждала тільки реалізація. Адже створили дуже багато гольових моментів, а забили тільки один гол. Володіли перевагою на протязі двох таймів, моментів біля наших воріт практично не було. М’яч не йшов у ворота суперника, голкіпер спіймав кураж.

- Чого ще не вистачило, аби забити другой гол, який би заспокоїв гру?

- Голи – це індивідуальна майстерність гравців. Можливо, цього й не вистачило. Повинні були забивати набагато більше. Реалізація повинна бути хоча б на непоганому рівні. Адже рахунок 1:0 слизький. Суперник міг створити свій єдиний момент, й забити свій максимум. Сподіваюся, усі голи залишили на наступний матч проти «Таврії».

- Яка ситуація із командним лазаретом?

- Сьогодні на гру прийшов нас підтримати Мішуренко. Сподіваюся, через день-два його випишуть із лікарні. Ще двоє захворіли (Горват і Квасов). Чекаємо на повернення усіх хлопців на футбольне поле. Адже чемпіонат у розпалі, кожен футболіст на вагу золота.

- Як будете налаштовуватися на «Таврію»?

- Кожен матч для нас важливий. Будемо готуватися до гри дуже серйозно. Суперника добре вивчимо, розберемо. Два дні зараз відпочинемо – і в бій.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru