Геннадій Приходько: Так грати просто не маємо права

Геннадій Приходько: Так грати просто не маємо права}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзний матч Другого попереднього раунду Кубка України проти «Миколаєва» - 1:1, пен. 1:3.

- Ми грали тільки 65 хвилин, а другий відрізок матчу провалили, це стосується й додаткового часу. Зіграли дуже погано. Будемо розбиратися всередині колективу, чому так все вийшло. Футбол у виконанні деяких гравців мене зовсім сьогодні не влаштував.

Не хочу називати прізвища, але так грати не можна. Просто неприпустимо. Поступилися супернику за всіма параметрами у останні 25 хвилин. Ще раз повторюся, будемо аналізувати, чому команда так виглядала.

- Чому не використали усі заміни, аби підсилити гру?

- Використали деякі заміни. Ми вважали, що гравці, які виходили на поле у матчу проти «Кременя», підсилять гру. Але вони трохи не увійшли у гру, тому маємо такий негативний результат.

- Який настрій у колективі наразі?

- Проаналізуємо цю гру й будемо рухатися далі, попереду у «Кривбасу» у цьому році ще багато турів. Сьогоднішній матч – хороший урок для нас. Перед командою стоять великі цілі й ми хочемо добиватися високих результатів, тому так грати просто не можна.

«Кривбас» повинен грати на хорошому рівні 90 хвилин плюс додатковий час, але сьогодні виглядали погано.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru