Геннадій Приходько: У "Кривбасу" все тільки починається

Геннадій Приходько: У "Кривбасу" все тільки починається}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував перший контрольний матч на літніх зборах, проти петрівського «Інгульця» (0:2).

- Це перша гра на зборах після відпустки. Десь щось нам сьогодні не вдавалося. Багато новачків влилося у команду; потрібен час, аби вони зігралися. Часу, якого у нас практично немає. Адже всього місяць залишився до старту нового сезону. У нас створюється нова команда під Першу лігу.

Усі повинні зрозуміти, що ми від них хочемо. Й чим швидше, тим краще для команди. Перший тайм програли 2:0, але гра була більш-менш змістовна. Пропустили два прикрих голи через індивідуальні помилки футболістів. Так, десь ми ще незіграні, є певне непорозуміння між гравцями, але з часом це прийде.

На другий тайм вийшли інші футболісти, й могли забивати двічі. Є, над чим працювати, адже ми тільки на початку шляху. Побачили багато ігрових моментів, які потрібно проаналізувати. Впевнений, з кожним матчем будемо тільки додавати.

- Як оціните фізичну готовність команди на даний момент?

- Дали зіграти майже усім по тайму. Граємо під великими навантаженнями, тому виглядали непогано. Не забувайте, що у «Інгульця» це вже другий збір. А у нас все ще тільки починається.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru