Геннадій Приходько: Величезний респект вболівальникам

Геннадій Приходько: Величезний респект вболівальникам}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько підвів підсумки четвертого контрольного матчу на літньому навчально-тренувальному зборі із кременчуцьким «Кременем» - 3:0:

- Сьогодні команда зіграла матч одним складом. Це вперше на зборі: хотіли, аби усі футболісти отримали 100-процентне ігрове навантаження. Тому що завтра проти «Металіста 1925» будуть грати інші виконавці.

Вважаю, хлопці впорались із завданням: вони зіграли одним складом весь матч. Хотіли підготувати їх функціонально. Домовлялися грати першим номером, пресингувати, діяти активно на половині поля суперника. Все вдалося. До того ж наша молодь вийшла, та зуміла підсилити гру.

В принципі я задоволений результатом, але у своїй грі ми повинні додавати та діяти краще. Свої проблеми ми знаємо, намагатимемося їх усунути, тому що хочемо рухатися далі, розвиватися.

- У якому настрої команда підходить вже до наступного матчу, проти дебютанта УПЛ – «Металіста 1925»?

- Усі новачки зіграють завтра однозначно. Сьогодні команда грала два тайми, завтра буде аналогічно. Тому що ми хочемо рівномірно розподілити навантаження для того, аби підійти до сезону в оптимальній формі.

Сподіваємося новачки проявлять себе з найкращого боку: їм потрібно зігратися та налагодити взаєморозуміння. Очікую хорошого матчу. Хочемо подивитися свою готовність на фоні команди УПЛ.

Окрема подяка сьогодні вболівальникам. Вони прийшли у таку спеку підтримати «Кривбас». За це їм величезний респект.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru