Геннадій Приходько: Вітаю Кривий Ріг із першою перемогою в сезоні

Геннадій Приходько: Вітаю Кривий Ріг із першою перемогою в сезоні}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги над донецьким «Олімпіком» - 4:1 у 1 турі Першої ліги.

- По-перше, хочу привітати Кривий Ріг зі Першою лігою та першою перемогою в сезоні. Щодо гри, то перша гра завжди традиційно важка, адже команда тільки входить в сезон. У нас багато нових футболістів, не вистачає зіграності та взаєморозуміння. Так, рахунок 4:1, але попереду ще багато роботи.

Команді необхідно зігратися, аби ми ще краще розуміли один одного, розуміли, що хоче тренерський штаб. Команді велика вдячність за цю гру. Функціонально ми витримали. Але треба додавати в техніці та тактиці. Будемо працювати у цьому напрямку, попереду тижневий цикл підготовки.

Ми повинні додавати із кожним матчем. Окрема подяка за підтримку нашим вболівальникам. «Кривбас» забив чотири голи, але міг і більше.

- Як психологічно налаштовували команду на перший матч сезону?

- Усі професіонали, й прекрасно розуміють високі цілі та задачі, які стоять перед «Кривбасом». Домовилися всередині колективу, що у кожному матчі будемо битися за результат, за перемогу. Обіцяю вам, що «Кривбас» буде боротися за кожну перемогу до останнього. Роботи ще дуже багато, ми це розуміємо.

- Із чим пов’язана заміна після першого тайму: Дебелко замість Вагнера?

- Вагнер трохи не увійшов у гру, але на зборах проявляв себе непогано. У нас в заявці 23 футболісти. Вважаю, усі гравці рівноцінні. Так, десь у Вагнера гра не пішла. Дебелко після змін пішов грати на вістрі, а Васін змістився на фланг.

- Комплектація команди завершена?

- Ні, деякі позиції ще не закриті. Сподіваюся, новачки ще будуть.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru