Геннадій Приходько: Задоволений, що хлопці витримали темп

Геннадій Приходько: Задоволений, що хлопці витримали темп}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько поділився враженнями від домашньої перемоги над тернопільською «Нивою» - 1:0 у 2 турі Першої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Матч видався дуже важким, тим приємніше перемога. Суперник – старожил Першої ліги. Два-три роки виступає одним складом: команда зіграна, тому моментами сьогодні нам було важкувато. У цілому, я задоволений, що хлопці витримали темп. Тип паче за такої спеки. Вони молодці.

Витримали два тайми, провели гру на хорошому рівні. Моментами ми домінували, моментами суперник перехоплював ініціативу. Хочу привітати усіх із перемогою.

- Після того як «Кривбас» забив була установка не збавляти обертів, ідти вперед?

- Був план на гру. У перерві просив грати так як і у першому таймі. Суперник програючи, почав чинити на нас тиск. Забий ми другий гол – гра була би завершена. Але цього не трапилось, до того ж «Нива» огризалася, й мала хороші моменти біля наших воріт, але виручив Сарнавський.

Рахунок був слизький, хлопці переживали за результат, хотіли його зберегти. Налаштовували їх у перерві забити другий гол, аби заспокоїти гру.

- Наступний суперник – «Гірник-Спорт». Нещодавно з ними грали у спарингу, тобто цю команду ви знаєте?

- Так. Дивилися їх вчорашній матч проти «Полісся», й суперник сподобався. Перша ліга зараз дуже сильна, будь-яка команда може відібрати очки у фаворита. До прийдешнього матчу будемо готуватися дуже серйозно.

- Ви вже визначилися з оптимальним складом команди?

- Ви сьогодні бачили, були моменти дуже хорошого комбінаційного футболу. Був вихід із оборони в атаку через пас, хороші швидкості, взаємодія між футболістами. Але лише фрагментами. Хочеться, аби «Кривбас» домінував увесь матч. Роботи ще багато. Це тільки другий матч.

Сьогодні у нас два гравці випали з обойми: один травмувався (Васін), інший захворів (Гордієнко). Вийшли інші футболісти, і виглядали гідно. Зазначу, що і запасні вийшли й посилили гру. Віримо в усіх гравців, які є у нас в заявці.

- Чи слідкували учора за першою офіційною грою жіночого «Кривбасу»?

- Звісно (посміхається). Вітаю наших дівчат із початком чемпіонату, вони молодчинки. Зіграли унічию із бронзовим призером, тим паче на виїзді. Будемо вболівати та переживати за них.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru