Геннадій Приходько: Запрошую усіх вболівальників на першу гру

Геннадій Приходько: Запрошую усіх вболівальників на першу гру}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько розповів про підсумки літніх зборів після останніх спарингів проти «Олександрії» - 2:2 та 1:1.

- Завершили збори контрольними матчами. Усім гравцям дали зіграти по 90 хвилин, хотіли перевірити свою готовність перед чемпіонатом проти хорошого суперника. Обидві команди витримали ці матчі функціонально, зіграли на непоганому рівні.

Будемо рухатися далі, адже хочемо прогресувати. Потрібно додавати в організації гри. Це те, чого нам сьогодні не вистачало: виходу із оборони в атаку за рахунок контролю м’яча. Відношенням хлопців до зборів я залишився задоволений. Вони повністю виконали програму тренувань.

Тепер з нетерпінням очікуємо старту сезону Першої ліги. Хочемо радувати наших вболівальників яскравим змістовним футболом в офіційних матчах.

- Чи вдалося сьогодні виконати установку на обидва контрольні матчі?

-Ми намагалися моделювати гру першого туру. У якійсь мірі це нам не вдалося, адже потрібно було зіграти першим номером. Можливо, у першому матчі ми більше володіли м’ячем, більше контролювали гру. Бо у другому спарингу команда зіграла від оборони за рахунок швидкого переходу від захисту до атаки.

Це були дві різних гри за змістом й малюнку. Бачу, що футболісти хочуть рости, хочуть додавати, прогресувати. Проглядається організація гри у командних діях. Також будемо працювати над налагодженням взаєморозуміння, бо команда будується. Часу на це у нас майже немає, але ми будемо працювати у цьому напрямку.

Найголовніше зараз, що є колектив. Команда згуртувалася із новачками, які розуміють, що від них вимагають, до чого необхідно прагнути, які задачі перед ними стоять.

- Коли почнете вивчати першого суперника в сезоні – «Олімпік»?

-Зараз у гравців буде два вихідні. 20 липня збираємося, й розпочинаємо підготовку до «Олімпіка». Будемо вивчати цю команду, адже поки не так добре її знаємо. Хочемо підійти до першого матчу, тим більш домашнього, готовими на всі сто.

Користуючись нагодою, запрошую усіх наших вболівальників на стадіон. Ваша підтримка нам дуже потрібна й важлива.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru