Геннадій Приходько: Команда була заряджена на перемогу

Геннадій Приходько: Команда була заряджена на перемогу}

Післяматчева прес-конференція головного тренера криворізького «Кривбасу» Геннадія Приходька після домашньої перемоги в 6 турі групи Б Другої ліги над маріупольським «Ярудом» (5:1).

- Сьогодні задоволений відношенням футболістів до справи. Не дивлячись на те, що пропустили першими, був упевнений, що команда переможе. Гравці були заряджені на результат, це було видно. Задоволений діями команди. Вони виконали установку. Пропущенний гол навіть десь «допоміг», адже команда з подвійноє енергією почала штурмувати ворота суперника.

«Кривбас» намагається грати в комбінаційний футбол, який подобається глядачам. Але все ж нам ще є до чого прагнути. Підтримка вболівальників? Так, це було відчутно навіть з-за меж стадіону. Дякуємо їм. Навіть у таку холодну погоду вони прийшли нас підтримати. Хочу подякувати й команді «Яруд».

Суперник сподобався, намагаються грати теж в комбінаційний футбол, тут заслуга тренера. У цієї команди є свій ігровий почерк. У другому таймі вони пішли вперед великими силами за рахунку 1:3, а ми почали ловити їх на контратаках. Так, могли забити навіть більше, але маємо що маємо.

Щодо лазарету, то пошкодження у Маліновського; після хвороби ще повністю не відновився Воронін. Чекаємо, коли хлопці повернуться до тренувань. Головні конкуренти у чемпіонаті? Тут є група сильних команд. «Метал», «Металург», «Таврія», «Черкащина». Якщо чесно, навіть не очікували, що буде такий сильний склад групи. Будь-яка команда може обіграти фаворита.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru