Геннадій Приходько: Кожен матч для "Кривбасу" буде, як фінал

Геннадій Приходько: Кожен матч для "Кривбасу" буде, як фінал}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько в інтерв’ю клубній пресслужбі підвів підсумки зимових зборів.

- Підведіть, будь-ласка, підсумки третього й четвертого зборів в Туреччині.

- Збори пройшли дуже плідно, на високому рівні. Цьому сприяли гарні погодні умови, хороші поля для тренувань, якісні спаринги. Дуже задоволені тим, як все пройшло. Хотів би подякувати футболістам за ці збори. Вони справжні професіонали. Не дивлячись на тривалість зборів, усі працювали із максимальною самовіддачею. Програму зборів виконали, все пройшло за планом.

- Підсумуйте зимові збори взагалі.

- Ми провели чотири збори. Уся програма була виконана. Перший збір був присвячений функціональній підготовці. На другому продовжували працювати над фізикою плюс додалася техніко-тактична робота. Третій й четвертий присвятили налагодженню командної взаємодії як в обороні, так і в атаці. Зіграли багато спарингів. Була проведена колосальна робота.

- Задоволені спарингами, які команда провела в Туреччині?

- Так, ми шукали спаринг-партнерів, які були б вищі за класом. Матчі вйишли дуже інформативними. Отримали багато інформації по кожному гравці й команді в цілому. Виділив би зустрічі хорошого рівня із «Вересом», «Валмієрою» та «Агробізнесом»: за інтенсивністю, накалом, швидкостями. Інші суперники також були серйзонго рівня.

- На зборах із головною командою займалися четверо гравців академії. Як вони себе проявили?

 - Задоволені хлопцями. Вважаю, все в їх руках та ногах. Однозначно є прогрес у кожного з них. У подальшому вони будуть тільки зростати та стукати у двері першої команди.

- Наш склад у Туреччині поповнив останній зимовий новачок - Максим Пирогов. Як відбувалося його підписання?

- Його послуги нам запропонував агент. Максим перебував на перегляді в «Інгульці» Петрове, головний тренер якого Сергій Лавриненко розповів про хороші враження щодо його гри. Вирішили переглянути Пирогова, й він проявив себе у контрольних матчах непогано. Впевнені, він допоможе нам у чемпіонаті.

- Із яким настроєм «Кривбас» підходить до старту сезону?

- Хлопці встигли трошки відпочити після Туреччини. Усі усвідомлюють велику відповідальність, яка стоїть перед ними в чемпіонаті. Наші гравці – професіонали, й розуміють задачу на сезон.

- На скільки відсотків ви визначилися із стартовим складом на перший матч проти «Дніпра»?

- Скажу так: у цьому недільному циклі будемо спостерігати за можливостями кожного і команди в цілому. Зараз у нас всі футболісти основного складу, але будуть грати найсильніші.

- Чи слідкували за виступами «Дніпра» у міжсезоння та наскільки це небезпечний суперник?

- Звісно, слідкували за результатами ігор суперника. Зібрано достатньо інформації. Це молодий амбіційний колектив. Взагалі в нашій групі усі суперники серйозного рівня. До матчу готуємось дуже відповідально. Слабких суперників для «Кривбасу» немає, тим паче кожний матч зараз на вагу золота, як фінал.

- Те, що матч буде відбуватися за присутності глядачів, додає «Кривбасу» впевненості?

- Дуже раді, що вболівальники зможуть потрапити на стадіон. Ми граємо для них та відчуваємо їх підтримку. Хочемо, аби на кожен матч вболівальників приходило все більше. Тому користуючись нагодою хотів би запросити усіх на гру в п’ятницю. Підтримайте нас. Адже разом – ми сила.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru