Геннадій Приходько: "Кривбас" тільки на початку шляху

Геннадій Приходько: "Кривбас" тільки на початку шляху}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував домашню перемогу над зорянськими «Балканами» в 8 турі групи Б Другої ліги (1:0) на післяматчевій прес-конференції.

- Так, нервова гра вийшла. Суперник не так давно грав у Першій лізі. Це кваліфікована команда, яка вміє грати у хороший футбол, і ми це знали. Рахунок слизький 1:0, десь ми боялися пропустити у відповідь, бо жадали довести гру до перемоги. Забий ми другий м'яч, гра би заспокоїлась. В принципі-то й моменти створювали, але реалізація трохи підвела.

Головне також, що зіграли на нуль, не пропустили: організовано зіграли в обороні. Вітаю з перемогою своїх футболістів, вболівальників. «Кривбас» тільки на початку шляху, нам ще рухатися і рухатися вперед. Усі хлопці потихеньку повертаються після карантину. Хворіють тільки Воронін та Григорик, капітан команди. Щодо Григорика, то сподіваюся у найближчий час він повернеться. У нас також захворів, на жаль, лікар.

«Кривбас» чекає, коли усі одужають. Хочеться, щоб усі були живі-здорові. Прийдешні матчі із «Металлургом» та «Металом»? Вважаю, наша група Б дуже сильна за складом учасників. Кожен може відібрати очки у кожного. Необхідно серйозно налаштовуватися на кожен матч.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru