Геннадій Приходько: Не вистачило другого голу

Геннадій Приходько: Не вистачило другого голу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько поділився думкою щодо нічиєї у гостьовому матчі 5 туру групи Б Другої ліги проти сімферопольської «Таврії» (1:1).

- Ми їхали сюди лише за перемогою, тому нічия – негативний результат. У кожному матчі «Кривбас» грає виключно на три очки. Сьогодні ми володіли повною теріторіальною перевагою. Хлопці старалися, грати у притаманний нам комбінаційний футбол навіть на такому полі.

Не вистачило другого голу. Забий ми вдруге – гра була би вирішена. А так... У кінцівці прикра помилка призвела до пропущенного голу. Але ніколи засмучуватися, треба готуватися до наступного поєдинку, який відбудеться вже за три дні.

- Сьогодні ви зробили небагато замін по ходу гри. З чим це повязано?

- Заміни були зроблені точково. Замінили тільки тих, хто вже встиг «наїстися». Вважаю, заміни були правильні. У кінцівці десь не дотерпіли. Досвідчені футболісти повинні були взяти м’яч під контроль та стримувати атаки суперника.

Адже «Таврія» пішла на навалу за рахунок довгих передач. Ми випустили гравця у опорну зону, який повинен був вигравати другий поверх. Заміни посилили гру, але результат такий, який є.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru