Геннадій Приходько: Перемога повністю заслужена

Геннадій Приходько: Перемога повністю заслужена}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував домашню перемогу над «Нікополем» (6:1) у 2 турі групи Б Другої ліги.

- Гра вийшла хорошою з нашого боку, і перемога повністю заслужена. Проте, вважаю, нам ще є до чого прагнути. Бо були помилки. Так, рахунок непоганий, але мені все ж не сподобався другий тайм у нашому виконанні. Десь ми заспокоїлися, грали, можна сказати, за рахунком.

Хотілося б, щоб велике бажання й агресія були присутні і у другому таймі. «Кривбасу» є ще над чим працювати і додавати. Роботи дуже багато. Гравці встигнуть відновитися до кубкового протистояння із «Таврією». Завтра на тих, хто сьогодні вийшов на поле, очікують процедури по відновленню. Тих, хто не грав, очікує тренування.

Сергій Гвоздевич - легенда команди та нашого міста. Сергій вийшов й одразу гольова передача. Він віддав дуже багато сил і здоров'я заради славетного майбутнього футбольного Кривого Рогу. Хочу висловити Гвоздевичу велику подяку за усе. Бажаю перемог у тренерській кар'єрі.

Черній вдало дебютував, з голу. Вважаю, у нас три рівноцінних нападника. Але грати буде найсильніший.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru