Геннадій Приходько: Перемогу присвячуємо Саші Мішуренку

Геннадій Приходько: Перемогу присвячуємо Саші Мішуренку}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну перемогу над «Нікополем» (2:1) у 15 турі групи Б Другої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- По-перше, хочу всіх привітати із перемогою, дуже важкою перемогою. Але три очки є три очки, й ми їх заробили до нашої скарбнички. По грі: звісно, суперника ми вивчали. Команда бойова й безкомпромісна. Планували зіграти у комбінаційний футбол. Це не вдалося на такому газоні.

У перерві прохав хлопців спростити гру, тобто десь продемонструвати такий же безкомпромісний футбол як і суперник. Тому що на такому полі було дуже важко опустити м’яча униз, саме тому у першому таймі ми програли багато боротьби і єдиноборств.

Щодо результату, то подяка хлопцям, адже програючи 1:0 вони переломили хід матчу й вирвали перемогу. Хотів би сказати слова підтримки на адресу Саші Мішуренка, який вчора отримав важку травму. Команда старася за нього й за всіх, хто не зміг зіграти сьогодні.

- Що ви сказали команді в перерві за рахунку 1:1?

- Це була чоловіча розмова. Малюнок гри нас не влаштовував, бо діяли якось так... У минулому турі ми виграли 6:0. Певно, хлопці думали, що і сьогодні буде легко. Хоча їх налаштовували на те, що легко точно не буде. Суперник достойний. Тим паче, на «Кривбас» усі завжди налаштовується дуже серйозно. Певно, у перерві зумів підібрати потрібні слова, адже ми забили переможний гол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru