Геннадій Приходько: Перша весняна гра завжди важка

Геннадій Приходько: Перша весняна гра завжди важка}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував на післяматчевій прес-конференції домашню перемогу над черкаським «Дніпром» (1:0) у 13 турі групи Б Другої ліги.

- Матч видався важким. Вважаю, що перша весняна гра завжди нелегка. Адже усі команди тільки починають звикати к матчам чемпіонату після зимової перерви. Хотів би сказати хороші слова на адресу «Дніпра». Вони чинили нам гідний опір, тому було непросто.

Ми володіли перевагою на протязі обох таймів, створювали моменти, але забили тільки один м’яч. Напруга біля наших воріт за рахунку 1:0 створювалась після довгих передач й контратак. Тому просили футболістів забити вдруге, аби заспокоїти гру. Тому до останнього біля наших воріт було нервово.

В цілому, футболістам велика подяка. Все ж таки перша гра психологічно десь відчувалась. До того ж переживали, аби зіграти добре перед своїми вболівальниками. Попереду ще багато матчів, будемо рухатися тільки вперед.

- Можливо, трохи раніше потрібно було робити перші заміни?

- Ми думали над цим. Можливо, потрібно було й раніше освіжати гру. Важко зараз про це говорити. А хлопці, які вийшли на заміну посилили гру. Ми ними задоволені.

- Можна порівняти поля у Белеку і Кривому Розі?

- (посміхається) Для весни в Україні наше поле непоганої якості. Ми й не очікували, що воно може бути краще. Тому, бачите, гра була в’язка. Не змогли зіграти у той комбінаційний футбол, який хочемо бачити. Поле десь вирівняло клас і рівень суперників.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru