Геннадій Приходько: Попереду ще дуже багато роботи

Геннадій Приходько: Попереду ще дуже багато роботи}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну нічию із запорізьким «Металургом» (2:2) у 9 турі групи Б Другої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Матч вийшов цікавим для глядачів. Бойова гра. Десь перший тайм був за нами, другий «Металург» розпочав активно, та нам було важче. Забий ми третій м'яч, довели би гру до перемоги. Після перерви гра давалася важкувато: суперник жадав зрівняти рахунок, ми ж боялися пропустити.

Тому ми грали десь обережно. Хоча просив хлопців діяти так як і в першому таймі. Звісно, психологію ніхто не відміняв. Психологічно розумів гравців. Те, що вони хочуть зберегти переможний рахунок. Можно сказати, що не дотерпіли. Хочу подякувати команді за гру, за їх бажання, самовіддачу. Будемо готуватися на «Таврію». Вона також суперник дуже хорошого рівня, як й «Металург».

Після декількох невдач перегоговорили з футболістами. Вони зрозуміли, що ми від них хочемо. Вважаю, «Кривбас» на правильному шляху. Я задоволений відношенням хлопців до справи як на тренуваннях, так і під час гри. Але все ж необхідно додавати в усіх компонентах та рости. У нас 23 гравці в команді: на кожного сподіваємося, в кожного віримо. Кожному дамо шанс себе проявити. Сподіваюся, у нас все ще попереду.

- Як змінився «Металург» за ці роки?

- Зараз суперник діє за іншою тактичною схемою, ніж раніше. Команда мені імпонує. Є тренерський малюнок гри. У вас завжди була хороша команда.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru