Геннадій Приходько: Попереду багато роботи

Геннадій Приходько: Попереду багато роботи}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько розповів про перший контрольний матч у новому році (гостьова перемога над «Дніпром-1» U-21 – 1:0) та підвів підсумки першого учбово-підготовчого збору, який завершився саме сьогодні.

- Перший збір завершили спарингом й перемогою. Багато чого виходило й навпаки: є деякі проблеми. Попереду дуже багато роботи. Хлопці грали на фоні втоми, адже останні десять днів посилено тренувались. Задоволений відношенням футболістів до справи, тренувального процесу.

Сьгодні побачив футбол у нашому виконанні непоганого рівня. Повторюся, дуже багато роботи ще попереду. Є недоліки, будемо їх усувати та рухатися далі. Один з них це тактичне перебудування. Вважаю, збір видався хороший та плідний. Тепер у хлопців три вихідних, після чого будем працювати далі.

- Оцініть гру новачків, як вони сьогодні себе проявили?

- Карноза забив гол (переможний). Але на даний момент він ще притирається до нового колективу, нашої гри. Артур повинен зрозуміти як ми діємо, яка наша філософія та стиль гри. Він кваліфікований футболіст, все у нього вийде. Певен, із кожнем матчем він буде тільки додавати.

Інші новачки також залишили позитивне враження. Напевно, з деякими із них також будуть підписані контракти. Селекційний процес буде тривати. Ми у пошуку сильних гравців, які зможуть реально допомогти нашій команді в найближчому майбутньому.

- У матчі прийняли участь тріо лідерів «Гірника» U-19 Ніколашин, Матко та Козак. Як вам гра у їх виконанні?

- Хлопці залишили гарне враження. Вони майбутнє «Кривбасу». Пильно слідкуємо за їх футбольним розвитком. На тренуваннях проявляють себе з найкращого боку. Тільки в роботі із старшими партнерами вони будуть прогресувати. Задоволений іх відношенням до справи.

- Розкажіть про подальші плани ФК «Кривбас».

- Йдемо на триденний відпочинок. З 24 січня починається другий збір, який буде тривати 12 днів, до 4 лютого. Після чого знову триденний відпочинок. А вже потім відлітаємо на збір до Туреччини. Там заплановано два збори по 14 днів. Після повернення додому виходимо на фінішну пряму підготовки до сезону.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru