Геннадій Приходько: Присвячуємо перемогу захисникам Донбасу

Геннадій Приходько: Присвячуємо перемогу захисникам Донбасу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції після домашньої перемоги над одеською «Реал Фармою» (6:0) у 14 турі групи Б Другої ліги.

- Хочу подякувати своїм футболістам за цю перемогу. Також подяка вболівальникам. Усі по своєму попрацювали на цей результат. ФК «Кривбас» присвячує перемогу захисникам Донбасу. Ми дуже переживаємо за долю нашої країни. Щодо гри, то ми володіли повною теріторіальною перевагою на протязі усього матчу.

Вважаю, гра сподобалась вболвівальникам, було багато забитих м’ячів и гольових моментів. «Кривбас» організовано діяв в обороні й агресивно в атаці. Але це тільки початок шляху, адже ми живемо від матчу до матчу. Починаючи із завтрашнього дня усі думки тільки про наступний тур.

- «Реал Фарма» знаходиться у нижній частині таблиці. Чи не було побоювання, що «Кривбас» може недооцінити суперника?

- Ні в якому разі. Ми хотіли зіграти в інтенсивний футбол. Пресингували суперника на протязі обох таймів, діяли організовано, були хороші швидкості. Не дали супернику жодного шансу біля наших воріт.

До цього ми і йдемо: аби надійно грати в обороні й створювати якомога більше моментів. Сьогодні це нам вдалося.

- Сьогодні стартовий склад «Кривбасу» в порівнянні з останнім матчем дещо змінився...

- Це ротація. За дев’ять днів футболісти зіграли три матчі. Дуже напружений графік, тому гравці дещо втомилися. Тому ми вирішили дати шанс іншим виконавцям, які були менше задіяні раніше. Сьогодні усі молодці, грали із максимальною самовіддачею. Обов’язково надамо шанс усім, хто є в заявці.

- Як будете налаштовувати команду на наступний матч після цієї перемоги?

- Слабких суперників у нашій групі немає, тому налаштовуємося на «Нікополь» дуже серйозно. Після відновлювального дня буде ще один вихідний. Всіх суперників поважаємо, але нікого не боїмося. Будемо готуватися на усі без виключення поєдинки з усією відповідальністю.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru