Геннадій Приходько: Сподобалося як команда перебудовувалася

Геннадій Приходько: Сподобалося як команда перебудовувалася}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну перемогу над шевченківським «ВПК-Агро» (2:1) в останньому спарингу на другому навчально-тренувальному зборі.

- Спаринг вдався, була хороша гра з обох боків. Закінчили другий збір контрольним матчем, адже хотіли зрозуміти, на якому рівні готовності знаходимося. Сьогодні отримали дуже багато інформації по нашим футболістам. Вважаю, збір провели на хорошому рівні.

Щодо матчу, то побачив хорошу організацію гри, у більшій мірі це стосується першого тайму. Сподобалося як команда перебудовувалася: діяла так як ми й планували на установці. Головне, що хлопці розуміють, чого ми від них хочемо.

Й вже видно якісь моменти прогресу в командній грі. Діємо більш-менш непогано, але роботи ще дуже багато, але ми до цього готові. Недоліки у грі будемо усувати вже на наступному зборі.

Установку на матч обрали трохи іншу порівняно з попередніми спарингами проти молодіжок. Попросили футболістів зіграти у не властивий нам футбол, адже звикли діяти першим номером. Відпрацьовували футбол на іншій половині поля, грали за рахунок швидких контратак. Десь нам це вдавалося.

- Бачимо, що тактика 4-1-4-1 приносить свої дивіденди?

- Тактика на гру буде змінюватися в залежності від суперника. Ми повинні бути готові грати у декількох тактичних варіантах.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru