Геннадій Приходько: Судді нас не зламають, нехай не переживають

Геннадій Приходько: Судді нас не зламають, нехай не переживають}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько після гостьового матчу 3 туру Другої ліги із дніпровською «Перемогою» (0:1) відповів на питання журналістів на післяматчевій прес-конференції.

- Розбирали суперника, знали, як він буде діяти. У мене немає претензій до футболістів щодо бажання та самовіддачі. Незадоволений тільки тим, що не зуміли жодного разу довести атаку до логічного кінця - забитого м'яча. Ми повинні були забивати, але не зуміли.

Гра у завершенні страждала: не вистачило футбольного розуму, десь хитрості. У цьому компоненті треба додавати. Звісно, ми засмучені, але рук не опускаємо. Такі поразки зроблять нас сильнішими, тим більше увесь чемпіонат попереду. Зробимо роботу над помилками, й рухатимемося тільки вперед.

Щодо суддівства. Цього арбітра я знаю вже сто років. Він просто «красунчик». Поаплодував йому після гри. Але річ не тільки у ньому. Вважаю, якщо команда ставить перед собою високі цілі, то вона повинна бути сильніша навіть за суддівську бригаду. Треба сподіватися тільки на себе, й ставати тільки сильнішими.

Те, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. А суддям, звісно, великий «привіт». Вони нас не вб'ють, нехай не переживають.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru