Геннадій Приходько: Суперники були гідні один одного

Геннадій Приходько: Суперники були гідні один одного}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько поділився враженнями від домашньої нічиєї із харківським «Металом» (0:0) у 11 турі групи Б Другої ліги на післяматчевій прес-конференції.

- Нічийний результат по грі. Суперники були гідні один одного. Матч видався емоційним, безкомпромісним. Багато боротьби, бажання, обидва клуби хотіли перемогти. Вважаю, могли забивати і «Кривбас», і «Метал». Готувалися до гри, в якій однозначно хотіли перемогти. Знали, що суперник гідного рівня, тому до матчу готувалися дуже серйозно.

Знали, що вони йдуть без поразок. Але вдома у рідних стінах завжди граємо тільки на перемогу. В переріві трохи підкорегував гру команди в обороні, тому що ми десь неправильно перебудовувалися. В кінцівці мали гарні нагоди, аби вирвати три очки, але трохи не пощастило у завершенні. Знали, що «Метал» багато володіє м'ячем, тому при відборі був план будувати швидкі контратаки.

Гра повинна була сподобатися глядачам, адже тримала у напрузі до останньої хвилини. Момент Григорика? Вже бачив м'яча у воротах, але він не забив. Що ж, заб'є в наступній грі. У суперника теж були свої моменти. В захисті сьогодні зіграли непогано: правильно перебудовувалися тактично. Хлопці добре зіграли без м'яча. На жаль, не вистачило конструктиву в атакувальних діях.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru