Геннадій Приходько: Вийшов інформативний спаринг

Геннадій Приходько: Вийшов інформативний спаринг}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько поділився думками щодо першого турецького спарингу проти нігерійського TBC (1:1).

- Перший тайм нам не вдався. Ми не побачили ту гру, яку очікували від футболістів. Установку на матч не виконали. А ось вже після перерви гра обнадіяла: хороший футбол, забили гол, створили багато моментів. В цілому грою задоволені, вийшов інформативний спаринг.

Ми працюємо на фоні серйозних навантажень, до того ж не треба забувати про зміну кліматичних умов й перехід з синтетики на траву. Вважаю, це також далося взнаки, адже гравці ще тільки звикають до трав’яного газону. Будемо покращувати їх ігрові якості з кожним матчем.

- Чи була можливість розібрати гру суперника?

- Так, Микола Миколайович побував на грі TBC тут, у Туреччині. Він вказав на їх сильні й слабкі сторони. Тому ми були готові до матчу. Повторюся, сподобався тільки другий тайм у нашому виконанні.

- Майже тиждень «Кривбас» готується до сезону в Белеку. Чи все йде за планом?

- Так, ми працюємо в ідеальних умовах, за що велика подяка керівницвтву клуба.

- Учора до нас приєднався новачок Максим Пирогов, останнім клубом якого був молдовський «Динамо-Авто». Яке майбутнє гравця у «Кривбасі»?

- Він залишив позитивні враження своєю грою. Вважаю, команді ще потрібно підсилення: кваліфіковані виконавці. Сподіваюся, домовимося із Максимом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru