Геннадій Приходько: Хлопці заслужили цю перемогу

Геннадій Приходько: Хлопці заслужили цю перемогу}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував виїзну перемогу над новокаховською «Енергією» (4:2) в 7 турі групи Б Другої ліги.

- Хочу подякувати футболістам за цю гру. Перемога - їх заслуга. Дуже й дуже їм вдячний. Матч вийшов важким. Розуміли, що знаходимося у непростій ситуації: останнім часом тренувалися лише десять гравців, інші хворіли. Попросив хлопців сьогодні зіграти за себе, й за того хлопця. Команда виконала установку: було усе - самовіддача, бажання, жага до перемоги.

Знали, що суперник хорошого рівня, який сильно грає вдома. Тим цінніша така перемога. Попереду у нас дуже багато роботи, треба додавати в усіх ігрових компонентах. Перший тайм не сподобався, бо грали без моментів. Контролювали мя'ч, але цього було замало. Після перерви заграли простіше: через вертикальні передачі - з'явилися моменти, й, у свою чергу, голи.

Валідольна гра, в цілому, для тренерів. Бо за рахунку 1:0 суперник ще й не реалізував пенальті. Четвертий гол, звісно, вже заспокоїв команду. Усі хлопці дуже переживають за результат, бо усвідомлюють, в якому клубі виступають.

Щодо наших футболістів, які досі перебувають на карантині: таких восьмеро. Й п'ятеро футболістів, які сьогодні зіграли, тренуються лише останні декілька днів. Тому вони також молодці. Цей матч - вже історія, розберемо та будем готуватися до наступного.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru