Геннадій Приходько: Хочу привітати Кривий Ріг із перемогою

Геннадій Приходько: Хочу привітати Кривий Ріг із перемогою}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько поділився враженнями від домашньої перемоги у Другому попередньому раунду Кубка України над сімферопольською «Таврією» (4:1).

- По-перше, хочу привітати усе наші місто Кривий Ріг сьогодні. Вважаю, це непогане досягнення для «Кривбасу» пройти два етапи Кубку України. Одже, усіх вітаю. Футболісти виклалися по масимуму, та подарували вболівальникам гарний змістовний футбол.

Незважаючи на рахунок, було непросто. «Таврія» мені сподобалась. Досвідчений колектив, який намагається грати у комбінаційний футбол.

- Чим зумовлений такий яскравий старт сезону від «Кривбасу»?

- Наше посилення - це вболівальники, які постійно женуть команду уперед. Дуже приємно грати за такої великої аудиторії, велика подяка вам за підтримку. Головне, що хлопці розуміють відповідальність перед своїми вболівальниками. Також не забуваємо й про кадрове посилення у міжсезоння та велику роботу на зборах.

Тепер головне відновитися перед грою у неділю в Дніпрі. Так як гравці витратили багато фізичних й психологічних сил. Так, сьогодні була ротація складу. Ми дали шанс іншим виконавцям. Вважаю, у нас рівноцінні футболісти, які залишаються в запасі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru