Геннадій Приходько: Знаходимося на стадії налагодження гри

Геннадій Приходько: Знаходимося на стадії налагодження гри}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував другий поспіль переможний спаринг у цьому році – проти «Олександрії» U-21 (2:1).

- Команда грала на фоні навантажень. Тому десь виходило не все з того, що запланували. Так, результат є, виграли, але побачив й багато неприємних моментів у ігровому плані. Дуже багато втрат м’яча, брак у передачах. Тільки вливаються у склад новачки, яким ще потрібно зрозуміти як ми граємо.

Це вливання повинно проходити швидше, але поки маємо що маємо. «Кривбас» поки що на стадії налагодження гри. Вважаю, коли ми вийдемо на шлях зменшення навантажень, тоді якість футболу почне покращуватися.

- Команда виконала установку на гру?

- Хлопці повинні були грати першим номером, пресингувати суперника на його половині поля, вмикати контрпресинг, позиційні атаки, які ми награємо на тренуваннях. Десь це виходило, десь ні. Роботи ще дуже багато, будемо працювати над якістю футболу.

Вважаю, «Кривбас» буде тільки додавати з кожним тренуванням, кожним спарингом, адже бачимо у футболістах потенціал. Будемо набирати необхідні кондиції для успішного виступу в чемпіонаті. Зараз команда готова процентів на 50-60. Попереду ще два збори в Туреччині.

- Задоволені грою потенційних новачків?

- Задоволений професіональним відношенням усіх гравців до тренувального процесу. Переглядаємо новачків, знаходимося у пошуках кваліфікованих виконавців. Думаю, новачки ще будуть у нас. Темношкірий футболіст (Арман Кен Елла)? Завтра вирішиться його подальша перспектива у «Кривбасі».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru