Геннадій Приходько: Зробимо усе задля подальших перемог

Геннадій Приходько: Зробимо усе задля подальших перемог}

Головний тренер криворізького «Кривбасу» Геннадій Приходько прокоментував домашню поразку в матчі 1/16 фіналу Кубку України від вінницької «Ниви» (0:1).

- Сьогодні програли. Не хочеться виправдовуватися, але команда за 34 дні зіграла сім матчів. Бачив, що хлопці втомилися. Провів ротацію складу, але дуже складно, коли гравець хоче, але ноги не біжать. 25 хвилин першого тайму з нашого боку була гарна гра, а потім хлопці підсіли. Було важко. У суперника було на один день відновлення більше. Але це, звісно, не виправдання такому результату.

Нам є, над чим працювати. Багато новачків у складі, які повинні згрозуміти, як ми граємо. Після гри у роздягальню зайшов президент. Відбулася серйозна бесіда. Сподіваюся, футболісти нарешті зрозуміють, де вони грають. «Кривбасс» - гордість Кривого Рогу. Будемо виправляти ситуацію, яка склалась. Хочеться побажати вболівальникам трішки потерпіти, ми зробимо усе задля подальших перог.

- Як будете налаштовуватися на гру із «Таврією»?

- У нас напружений графік. За неділю це буде третій матч. Головне, аби гравці відновилися: фізично й психологічно. Хочу психологічно розвантажити хлопців, аби вони серйозно підготовуватися на гру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru