"Гірник-Спорт" - "Кривбас" 2:1

"Гірник-Спорт" - "Кривбас" 2:1}

Криворізький «Кривбас» сьогодні проводив другий контрольний матч на літньому навчально-тренувальному зборі. Цього разу наша оновлена команда грала у Горішніх Плавнях із місцевим «Гірником-Спорт», який є середняком Першої ліги й у минулому сезоні посів дев'яту сходинку.

Тренерський штаб «Кривбасу» продовжує підбирати оптимальний стартовий склад на сезон, й сьогодні з перших хвилин у порівнянні з спарингом проти «Інгульця» з'явилися три нових виконавця. Криворіжці заволоділи м'ячем із перших хвилин, але першими пропустили.

Пройшла верхова передача з правого флангу атаки господарів, й один з новачків «Гірника-Спорт» ударом головою з меж воротарського  пробив повз Сарнавського – 1:0. Щоправда, гості по гарячих слідах повинні були зрівнювати рахунок. На 7 хвилині після подачі зліва Говедаріца із другого поверху влучив у стійку. «Кривбас» продовжив атакувати, й вже після гострої передачі з правого флангу Зотька на секунду випередив захисник.

Подача з кутового, підбір й небезпечний удар Васіна у ближній кут – м'яч влучає у сітку з зовнішнього боку. «Гірник-Спорт» грав другим номером, й розраховував тільки на контратаки. Після однієї з таких ми мало не пропустили, але один з новачків суперника пробив вище воріт із другого поверху.

У першій половині «Кривбас» володів відчутною перевагою, але до перерви забити не судилося, відчувалася незіграність. На другий тайм у криворіжців вийшло багато свіжих виконавців. Але господарі знову таки на контратаках у дебюті другого тайму були дещо гостріші. Спочатку Льопка виручив після пострілу з кількох метрів, а пізніше Романа підстрахувала поперечка після навісу-удару з правого флангу.

І все ж таки наша перевага втілилася у гол на 63 хвилині, коли П'ятов був першим на підборі після свого ж удару, і з другої спроби вгатив снаряд у ближній кут з-за меж карного майданчика – 1:1! Через хвилину супершанс не використав Квасов, який отримав м'яча в районі 11-метрової відмітки, але затягнув з ударом й захисник встиг підставити ногу.

Криворіжці продовжували нагнітати біля воріт суперника, й кілька разів були близькі, аби забити вдруге. Головою небезпечно пробивав Квасов, але шкіряний, зрикошетивши від захисника прилетів до рук воротаря. Наприкінці матчу господарі в одній з рідких контратак зуміли забити знову. Один з новачків точно пробив з меж штрафного - 2:1.

Наша команда поступається не по грі, володівши усі 90 хвилин відчутною перевагою. Продовжуємо підготовку до нового сезону. Після сьогоднішнього спарингу команда отримає два вихідних, а з 7 липня поновить тренування.

4 липня 2021 року. Контрольний матч №2. Горішні Плавні, Полтавська область. Стадіон «Юність». 17:00. 100 глядачів. +27 градусів.

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні, Полтав. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:1 (1:0)

Голи: Єгор Твердохліб, 4 (1:0). Олександр П'ятов, 63 (1:1). Олександр Кожевніков, 86 (2:1).

«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) (стартовий склад): новачок, новачок, новачок, Андрій Понєдєльнік, новачок, Юрій Кравчук, новачок, Руслан Паламар, новачок, Єгор Твердохліб, новачок.

На заміни виходили: Роман Жмурко, Георгій Клімов, Денис Черниш, Сергій Романов, новачки.

Головний тренер: Ігор Жабченко.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський (Роман Льопка, 32; Дмитро Черниш, 62) – Дмитро Шинкаренко (Ігор Коцюмака, 46), Володимир Заїменко (к) (Іван Семеніхін, 50), Іван Зотько (Дмитро Фатєєв, 46), Гліб Попчук (Назар Маліновський, 46) – Артем Гордієнко (Ігор Яровой, 46), Клим Приходько (В'ячеслав Рябов, 46; Максим Пирогов, 76), Микита Татарков (Олександр Горват, 46; Євген Ніколашин, 80), Мілян Говедаріца (Олександр П'ятов, 46), Артем Щедрий (Олексій Збунь, 46; Іван Козак, 80) – Денис Васін (Ярослав Квасов, 46).

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru