Гліб Попчук: Діджей "Кривбасу" в роздягальні - Черній

Гліб Попчук: Діджей "Кривбасу" в роздягальні - Черній}

Молодий захисник Гліб Попчук став одним із відкриттів криворізького «Кривбасу» в першій половині сезону. 20-річний футболіст в жовтні дебютував за клуб і більше на лавці не сидів, провівши шість поспіль повних матчів. Цікаво, що коли Гліб на полі, кривбасівці не програють - три перемоги і три нічиї. 

– У нинішньому сезоні ти відвоював місце в основі і став основним центральним захисником. Хоча раніше нерідко грав на фланзі. На якій позиції тобі зручніше грати?

– Починав я свою кар'єру на позиції опорного півзахисника. Згодом тренерський штаб став застосовувати мене в якості лівого і правого захисника. Намагаюся вчитися грати на будь-якій позиції, щоб приносити користь команді в будь-якій ситуації.

– У якому віці почав серйозно займатися футболом?

– Футболом займаюся скільки себе пам'ятаю. Мій батько був футболістом і з малих років почав тренувати мене. Тому можна сказати, що я з м'ячем ще з пелюшок.

– У тебе чимало татуювань. Що вони значать для тебе? Є футбольні малюнки?

– Перше татуювання зробив в 16 років і присвятив її своєму батькові. В основному всі мої тату пов'язані з сім'єю. Але деякі малюнки служать нагадуванням про мої мрії та цілі.

– Хто у роздягальні «Кривбасу» відповідає за музику? Чи є постійний діджей?

– Постійного діджея у нас немає. Всі хлопці можуть поставити свою музику, але в кінці чемпіонату діджеєм став Костя Черній. Перед грою в Каховці з «Енергією» він вперше побував в ролі діджея. Той складний матч ми виграли, і після цього Костю на фарт не міняли (сміється).

– А хто у колективі справжній майстер жартів? В команді багато коміків?

– Майже всі хлопці дружать з гумором. Досвідчені гравці, звичайно, смішніше будуть – це й не дивно, адже вони побільше бачили і знають. Можна виділити Буку, Мішуренка, П’ятова і Шмата.

– Як оцінюєш повернення «Кривбасу» в професіонали? Команда на своєму місці в турнірній таблиці?

– Звичайно, клуб не знаходиться на тій позиції, на якій повинен бути. Непросто створити команду, багато нових людей. Потрібен час, щоб налагодити ігрові зв'язки, вибудувати стиль гри. Незважаючи на труднощі, впевнений, що в другому колі «Кривбас» повернеться на перші рядки таблиці.

– Що робиш у відпустці? Як підтримуєш фізичну форму?

– Відпустку проводжу з користю. Перший тиждень дозволив собі розслабитися, відпочити від тренувань. Але незабаром стало нудно, байдикувати не виходить, тому займаюся по своїй програмі: бігаю кроси, займаюся загальною фізичною підготовкою і намагаюся тримати себе в формі.

– Чи не скучив ти вже за командою? Спілкуєтесь між партнерами по клубу під час паузи?

– Звичайно скучив. Коли стільки часу проводите разом, то незвично не бачитися. Регулярно спілкуюся з партнерами по команді: з місцевими хлопцями особисто, а з приїжджими – через соцмережі або по телефону.

– Як тобі грати під керівництвом Геннадія Приходька? Який він у тренувальному процесі? Чи часто ви спілкуєтесь наодинці про особисті речі?

– Мене влаштовує грати під керівництвом Геннадія Миколайовича. Він дуже серйозно ставиться до тренувального процесу, вимагає від нас повної самовіддачі: як на тренуваннях, так і в іграх. Особисте з ним не обговорюємо. Тільки розмови по справі, розбори ігор, обговорення тренувального процесу.

– Перед командою поставлена чітка задача підвищення у класі. Віриш, що вдасться досягнути мети?

– Я думаю, що у нас немає вибору. Всі ми хочемо вийти в Першу лігу і розуміємо, наскільки це важливо для міста і наших уболівальників. Тому я впевнений, що ми впораємося з цим завданням.

– Що побажаєш фанатам «Кривбасу» та всім мешканцям міста у Новому році?

– Бажаю уболівальникам і жителям міста по-перше здоров'я, сімейного благополуччя і духовного спокою. І, звичайно, бажаю їм спостерігати, як «Кривбас» піднімається в класі і радує своїми перемогами.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru