Гліб Попчук: Вивчили слабкі сторони суперника

Гліб Попчук: Вивчили слабкі сторони суперника}

Післяматчева прес-конференція захисника криворізького «Кривбасу» Гліба Попчука після домашньої перемоги в 6 турі групи Б Другої ліги над маріупольським «Ярудом» (5:1).

- Не дивлячись на рахунок, гра вийшла доволі таки непростою. У першому таймі контролювали гру, але, на жаль, пропустили першими. Але навіть за рахунку 0:1 команда грала в свій футбол, адже знали як діяти проти цього суперника, бо вивчили його слабкі сторони. Повністю переграли «Яруд», виконали установку на гру. Пропускати завжди неприємно, але я був упевнений в силі «Кривбасу».

Перемогу хочу присвятити мамі, якої, на жаль, з нами немає. Вона пишалася б мною та нашою командою. Щодо першого голу, то це моя помилка, не зустрів гравця, дав пробити. Буду виправлятися в подальшому. «Метал»? Там вистачає хороших виконавців: Фомін, Танчик. У Другій лізі всі клуби приблизно одного рівня. У неділю все буде залежати від настрою, будемо битися за перемогу.

Тренер довірив місце в старті, коли виникли кадрові проблеми. Вважаю, виправдав його сподівання. Тож просто виконую свою роботу. Якщо тренери будуть мною задоволені, то й я буду задоволений (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru