Глущенко та інші. Бомбардирки ЖФК "Кривбас" у сезоні-2021/22

Глущенко та інші. Бомбардирки ЖФК "Кривбас" у сезоні-2021/22}

Глущенко та інші. Бомбардири «Кривбасу» в минулому сезоні

Сьогодні у нашій рубриці Топ-21/22 ми представляємо вже екс-гравчиню криворізького клубу, а нині форварда французького «Реймсу» та збірної України, Інну Глущенко. Нападниці вдалося відзначитися у воротах суперників «Кривбасу» по чемпіонату та Кубку країни цілих 8 разів і стати найкращою бомбардиркою команди.

Друге місце за забитими м'ячами дісталося штатній пенальтисці «Кривбасу» Анні Івановій, яка, до речі, три з шести своїх голів забила саме з 11-метрової позначки.

5 м'ячів на рахунку бразильянки Габріели Зідой. ЇЇ співвітчизниця Лідіані Де Олівейра, так само, як і грузинська нападниця Тетяна Матвєєва, а також молдовська захисниця Думітріца Прісекарь мають у своєму активі по 2 забиті голи. По 1 точному удару на рахунку Руслани Левченко, Діани Бєлякової та Віолети Тян.

Усього ж криворізька команда забила своїм суперникам в усіх турнірах 29 м'ячів. А оскільки Кубок України, де «Кривбас» дійшов до півфіналу, буде дограно цьогоріч, цей показник має усі шанси покращитися!

До старту чемпіонату залишилося зовсім небагато часу. Тож зовсім скоро ми побачимо, чи зможе хтось з атакуючої ланки гідно замінити Глущенко у нападі! Вперед, «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru