Гра ветеранів "Кривбасу" та "Дніпра" допомогла зібрати кошти для ЗСУ

Гра ветеранів "Кривбасу" та "Дніпра" допомогла зібрати кошти для ЗСУ}

Ветерани і вихованці криворізького ФК «Кривбас» та «Дніпра» 8 червня на Академії «Кривбас» подарували видовищну гру місцевим шанувальникам футболу. Перед товариським матчем привітав усіх присутніх легендарний тренер «Кривбасу» Олег Таран. Він побажав вболівальникам «червоно-білих» перемог на всіх фронтах.

На полі зіграли відомі виконавці у далекому і не дуже минулому: Олег Шелаєв, Олександр Грицай, Младен Бартулович, Артур Карноза, Микола Кашевський, Геннадій Приходько, Олег Чайка, Сергій Гвоздевич, Андрій Голуб та інші. В цьому матчі зіграли і нинішні представники «Кривбасу»: форвард Роман Дебелко, президент Костянтин Караманіц (в активі обох по два забиті м’ячі), віцепрезидент Володимир Колос, генеральний директор Володимир Баєнко.

За 90 хвилин поєдинку команди на двох забили аж 14 голів, поділивши їх порівну - 7:7. Справжнє свято футболу завершилося спільним фото учасників матчу, селфі з вболівальниками та автограф-сесією. Головний підсумок гри - атмосфера національного і футбольного єднання задля допомоги нашим захисникам із Збройних сил України.

Завдяки благодійному поєдинку вдалося зібрати кошти, які будуть передані на потреби ЗСУ. Всі разом ми наближаємо нашу спільну перемогу над ворогом. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru