Гравці ФК "Кривбас" презентували патріотичний аудіотрек "Доля"

Гравці ФК "Кривбас" презентували патріотичний аудіотрек "Доля"}

На музичних платформах з’явився патріотичний трек «Доля» від гравців криворізького «ФК Кривбас»!

Гравці ФК «Кривбас» Дмитро Хомченовський, Андрій Понєдєльнік та Денис Шевченко створили музикальний ролик під назвою «Доля», лейтмотивом якого є визвольна боротьба українського народу проти російської окупації.

Про те, звідки прийшла ідея треку, та що саме надихнуло гравців його записати, розказали самі футболісти.

З’ясувалося, що автором біта є Хомченовський, текст разом написали та прочитали Понєдєльнік з Шевченко.

За словами Андрія Понєдєльніка, ідею треку надав Хомченовський: «Адже він такий різносторонній, постійно давав послухати свої роботи з бітами для оцінки. Мені дуже сподобався цей мінус, я запитав, чи може він мені його скинути. Він скинув, і я спробував написати те, про що думаю».

«Ситуація в нашій країні потребує максимального розголосу в усьому світі. Через творчість можна частково передати свій внутрішній стан, а він у кожного українця зараз тривожний, адже щодня ми бачимо, як помирають наші люди. Агресія росії проти України є максимальним ступенем тероризму! І як можна про це мовчати, коли ти українець?», - відповідає Понєдєльнік на питання, що саме надихнуло гравців на створення треку.

В треку присутні оригінальні діалоги з фільму про боротьбу партизан УПА на Західній Україні після Другої світової війни. «На написання тексту надихнули слова, які ми використали з фільму «Страчені світанки». Коли ми почули, що там говориться, то вирішили писати слова про війну, про те, що ми незламні та сильні», - згадує Денис Шевченко.

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін зізнається, що був здивований появою треку:

- Для мене ця новина про трек була цілковитою несподіванкою. Зазвичай футболісти більш зайняті тренуваннями та підготовкою до матчів. Тому з пропозиціями якихось активностей для гравців частіше виступає клуб. А тут до мене звернувся Хомченовський та спитав, чи можу я допомогти розмістити реліз треку на музичних платформах. Оце так сюрприз! Хлопці можуть не тільки грати у футбол, а ще й створювати гарну музику!

Звичайно, ми погодились допомогти! Наш клубний дизайнер розробив обкладинку, ми створили відео для цього контенту та взялись за продакшн.

І мені приємно, що хлопці добре розуміють, за що саме ми воюємо, та якою ціною дається можливість футболістам виходити на поле та грати в футбол».

ПОСИЛАННЯ НА СТРІМІНГОВІ ПЛАТФОРМИ

Згідно з умовами цих сервісів ми не можемо розмістити повну версію треку на їхніх майданчиках. Тому трек «Доля» від футболістів ФК «Кривбас» без цензури ЗНАХОДИТЬСЯ ЕКСКЛЮЗИВНО у нашому клубному Телеграм-каналі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru