Гравці "Кривбасу" в оренді: Коцюмака, Семеніхін, Пирогов

Гравці "Кривбасу" в оренді: Коцюмака, Семеніхін, Пирогов}

Футболісти криворізького «Кривбасу» в оренді: завершуємо аналіз першої частини сезону-2021/2022. Сьогодні розповідаємо про останніх трьох орендованих гравців «Кривбасу» із семи, які виступали у різних клубах у першому півріччі.

26-річний Ігор Коцюмака провів першу половину сезону у друголіговій «Перемозі» (група Б). Став основним лівим захисником: в його активі 14 матчів - максимальний показник після трансферу до клубу з Дніпра. У 5 зустрічах допоміг своїй команді зіграти «на нуль».

24-річний півзахисник Максим Пирогов виступав у Молдові за представника Вищої ліги «Сфинтул Георге». Значний час 24-річний хавбек лікувався від травми. Тож на його рахунку лише 7 поєдинків, кілька з них - у старті команди.

Ще один гравець «Кривбасу», літній новачок команди, виступав у Другій лізі України (група Б). Мова про центрального захисника Івана Семеніхіна. 23-річний оборонець представляв дебютанта ПФЛ - ФК «Вовчанськ». Провів 10 зустрічей, 4 з яких для його команди завершилися «на нуль».

Нагадаємо, загалом у першій половині сезону сім гравців «Кривбасу» грали в оренді: воротар Дмитро Черниш, захисники Ігор Коцюмака, Іван Семеніхін, Гліб Попчук; півзахисники Євген Ніколашин, Максим Пирогов та Іван Козак.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru