Григорик і Дедяєв - серед кращих гравців 2 туру Другої ліги!

Григорик і Дедяєв - серед кращих гравців 2 туру Другої ліги!}

Другий тур поспіль футболісти криворізького «Кривбасу» «отримують виклик» у символічну збірну туру Другої ліги! Після феєричної домашньої перемоги над «Нікополем» (6:1) одразу двоє кривбасівців відзначені авторитетним Інтернет-виданням Sportarena.com. Це Андрій Дедяєв та Андрій Григорик. Капітан Григорик взагалі визнаний кращим гравцем туру - Героєм туру! Вітаємо наших хлопців!

Андрій Дедяєв:

- Новачок криворізького клубу вперше вийшов в стартовому складі, проте відразу показав, що може створити хорошу зв'язку з Маліновським. Дєдяєв постійно підключався до атак, шукав можливості загострити і подати, тому в підсумку взяв участь в декількох особливо гострих флангових комбінаціях.

Саме Андрій розганяв третю і четверту результативні атаки Кривбасу, в першому випадку записавши на свій рахунок гольову, а в другому - передгольову передачі.

Андрій Григорик:

- Блискучий матч лідера півзахисту криворізького клубу, який своїм хет-триком вніс великий вклад в розгромну перемогу над ФК Нікополь. Перший м'яч Григорик забив в бомбардирському стилі, відкрившись під передачу на хід від Заїменко і майстерно використавши свій «коридор». Потім реалізував пенальті, а третій м'яч забив смачним ударом після скидки Рябова.

Андрій не тільки цементував гру своєї команди в опорній зоні, а й виступив організатором атак і гравцем, який поклав початок гольової феєрії Кривбасу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru