Ігор Бука: На кожного суперника налаштовуємося серйозно

Ігор Бука: На кожного суперника налаштовуємося серйозно}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Ігор Бука розповів про домашню перемогу над зорянськими «Балканами» в 8 турі групи Б Другої ліги (1:0).

- Важка гра, до якої ми готувалися останню неділю. Радує те, що приєдналися футболісти, які вже одужали. Зізнаюся, без них було дуже важко. Щодо гри, то «Балкани» - суперник хорошого рівня. Багато чого нам не дали зробити, як в принципі й ми їм. Вважаю, ми були ближчі до другого голу, аніж вони до нічиєї, тому перемога закономірна. Так, забили швидкий м'яч, але суперник, певно, вивчив нашу гру, тому не дозволив забити ще.

Мали реалізовувати хоч би один зі своїх десь п'яти можливостей, але не пощастило у завершенні. Попереду дуже важливі зустрічі проти «Металурга» та «Метала». Ми спіткнулися на командах, проти яких повинні були набирати максимум очок. «Перемога» забила нам свій перший гол у професіональному футболі, «Миколаїв-2» здобув перше та поки єдине очко в сезоні.

Тому на будь-якого суперника зараз налаштовуємося серйозно. Незвично сьогодні було грати при порожніх трибунах, без наших уболівальників, які кожну гру несамовито нас підтримують. Але ми бачили, що за межами стадіону уболівальники за нас переживали. Ми підійшли й подякували. Знаю, що багато фанів уболівали за «Кривбас» також під час трансляції в Ютюб. Ми відчували вашу підтримку (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru