Ігор Фокін: Помилки в нас є - тому треба працювати

Ігор Фокін: Помилки в нас є - тому треба працювати}

Тренер криворізького «Кривбасу» Ігор Фокін прокоментував домашній поєдинок проти одеського «Чорноморця» - 2:3 на пресконференції. Ігор Петрович прийшов на післяматчеве спілкування зі ЗМІ, адже Юрій Вернидуб та Дмитро Кара-Мустафа на цю гру були дискваліфіковані.

- Коментар буде короткий. Гра була напружена і цікава. На жаль, ми не втримали той рахунок, якого добивалися. Дуже розчаровані.

- Пропущені м'ячі з передач в штрафну - в чому ви вбачаєте проблему?

- Всі голи ще треба розібрати. Ми аналізували гру суперника: «Чорноморець» має швидких футболістів, вони активно використовують фланги. Помилки в нас є - тому треба працювати.

- Сьогодні на поле після невеликої перерви вийшов Сарнавський. Як можна оцінити його гру?

- Він добре відіграв. Те, що пропустив голи - а там були й виходи один в один... Помилок там не було. Бодя - капітан команди, досвідчений футболіст.

- Чи можна сказати, що «Кривбас» вийшов із боротьби за п'яте місце? Чи, можливо, ще є шанси?

- У турнірну таблицю усі дивляться. Ви ж бачите, яка там щільність… Ми виходимо і граємо кожен матч. Наразі «Кривбас» - дебютант Прем'єр-ліги. Ми виходимо, граємо, стараємось. Чи є таке завдання - увійти в топ-5? Задачу стати п'ятими ніхто перед нами не ставив. Ми боремся у кожному турі і граємо на перемогу.

- Без Юрія Вернидуба на тренерській лаві було важкувато?  

- Хлопці звикли, коли він поруч. Тяжкувато? Нажаль, сьогодні виникла така ситуація. Емоції, емоції...

- Якщо згадати розклади перед грою, то кого із суперників ви би могли назвати найнебезпечнішим? Кого варто було опікати найбільше?

- Ми розбираємо всю команду комплексно. Знали сильні сторони суперника загалом і конкретно кожного гравця. На жаль, пропустили три м'ячі...

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru