Ігор Йовічевіч: Гра видалась важкою, як ми і очікували

Ігор Йовічевіч: Гра видалась важкою, як ми і очікували}

Головний тренер донецького «Шахтаря» Ігор Йовічевіч підвів підсумки домашнього матчу VBET Ліги проти криворізького «Кривбасу» - 1:0.

- Ігоре, сьогодні для вашої команди подвійне свято: і перемога, і День шахтаря. Цікавий матч вийшов? Адже «Кривбас» із «Шахтарем» не грали десять років.

- Щасливі, що виграли. Звичайно, гра видалась важкою, як ми і очікували. Але так і народжується команда, через такі важкі матчі. У нас багато молоді, є певний мандраж. Й поки вони не забʼють їм буде важко психологічно. Це буде, поки вони не наберуться досвіду. Це перша перемога в історії «Шахтаря» на День шахтаря і День міста. Дуже гордий та щасливий, що це відбулось сьогодні.

- Очікувалось цікаве дербі: Вернидуб-Йовічевіч. Як вам команда суперника? Так, вона дебютант, але дуже амбіційна.

- Сильна, енергійна команда, яка має у складі декілька футболістів, які реально можуть загострити атаку. Грали сьогодні проти нас специфічно: через довгі передачі, на контратаках. Й тут важливо правильно оборонятись, тому що контратаки завжди можуть принести проблеми. Так, «Кривбас» декілька разів міг забивати.

Але, в цілому, вважаю, наша перемога заслужена. Ми більше створили моментів, й гол Бондаренка – нагорода за працю усієї команди. Неважливо, кого обігрувати. «Кривбас» чи «Динамо». Три очки є три очки. Перемога надасть нам впевненості на подальші матчі.

- Цей чемпіонат України – шанс для молодих. Причини усім відомі. У сьогоднішньому матчі поміж інших запамʼяталась дуель Волошина і Мудрика. Наш Волошин нормально так повозив опонентів. Як вам ця парочка на фланзі?

- Коли готувались до матчу, спостерігали за Волошиним. Знали, що він – небезпечний футболіст, який має швидкість. Може загострити завдяки дриблінгу й передачам. Розуміли, що його треба закривати. При наших позиційних атаках структура мала бути така, щоб завжди після відбору «Кривбасу» хтось один мав його закривати. Але хороший футболіст у будь-якому разі знайде для себе простір.

Щодо Мудрика, то це наш провідний гравець. Впевнений, з часом він стане тільки кращим. Мудрик і Волошин разом у збірній Україні? Я тільки за.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru